Edit
Bennie Brat (2011) - Plot Summary Poster

(2011)

Plot

Showing all 1 items
Jump to:

Summaries

  • It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
    Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.


Spoilers

The synopsis below may give away important plot points.

Synopsis

  • De avonturen familiefilm BENNIE STOUT speelt zich af in de jaren 30.

    Benjamin Bennie Stout doet zijn naam eer aan. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakt trapauto, zet hij de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto, die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennies vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen.

    Bennie heeft nog maar één wens: hij vraagt Sinterklaas ervoor te zorgen dat zijn vader snel thuis komt, zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren.

    Al snel komt Bennie erachter dat dat niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de stoute kinderen in Het Grote Boek van Sinterklaas. Want als stout jongetje moet je mee in de zak naar Spanje en laat dat nu precies zijn waar Bennie het allerliefste naar toe wil.

See also

Taglines | Synopsis | Plot Keywords | Parents Guide

Contribute to This Page


Recently Viewed